Săptămâna modei la Paris s-a încheiat cu prezentarea colecţiei Louis Vuitton. Pentru sezonul primăvară-vară 2019, casa de modă a mizat pe ţinute futuriste inspirate de Cosmos. Designerul de la Louis Vuitton a recreat spaţiul intergalactic chiar în curtea Muzeului Luvru. 

În inima Parisului casa Louis Vuitton a creat o odisee a spaţiului. Modelele au defilat în tuneluri din sticlă ce au adus aminte de navele spaţiale din filmele science-fiction. Ţinutele prezentate au fost în concordanţă cu decorul. Pentru viitorul sezon cald, designerul Nicolas Ghesquière a creat piese vestimentare cu un aer futuristic. Rochiile au fost decorate cu bucăţi de cristal, iar pe jachete au fost imprimate diferite fotografii.

Articolul continua dupa recomandari

Mânecile supradimensionate ale jachetelor sunt inspirate de costumele astronauţilor. Iar unele ţinute au fost accesorizate cu bonete albe şi cu genţi în formă de mini-capsule spaţiale.

Din primul rând, colecţia a fost urmărită de celebrităţi de la Hollywood precum actriţele Alicia Vikander şi Cate Blanchett.

Prezentarea Louis Vuitton a închis maratonul celor patru săptămâni ale modei de la New York, Londra, Milano şi Paris.