Un lord deţine secretul tenului de porţelan. E cel care are grijă de tenul celebrităţilor precum Kim Kardashian sau Kristen Stewart şi petrece cu ele ultimele momente înainte ca acestea să păşească pe covorul roşu. Lordul cosmeticelor are şi pentru românce mai multe trucuri pentru a arăta impecabil.

Lord Gavin provine dintr-o veche familie regală din Scoţia. În adolesemţă, originea nobilă nu l-a ajutat prea mult. A avut problemele oricărui tânăr: un ten cu imperfecţiuni. Aşa a început să caute reţeta pielii de porţelan Şi a găsit-o, dacă ne gândim că acum pregăteşte vedetele pentru evenimente ca Met Gala şi Globurile de Aur. Există câteva reguli simple care ne-ar putea schimba radical înfăţişarea, spune el.

Articolul continua dupa recomandari

Lord Gavin McLeod Valentine, specialist dermato-cosmetica: Sunt trei ingrediente care transformă pielea. Acidul hialuronic, care rehidratează pielea, vitamina C, care conferă strălucire şi vitamine E şi vom avea o piele mai fermă şi fără semne.

Lord Gavin ne sfătuieşte ca din trusa personală să nu lipsească niciodată o cremă cu factor de protecţie, indiferent dacă e vară sau iarnă

Lord Gavin McLeod Valentine, specialist dermato-cosmetica: E important ca dimineaţa să faci o curăţare în profunzime, cu cremă sau gel. Spălaţi-vă pe faţă corespunzător. Exfoliaţi pielea, un lucru pe care îl recomand este să vă spălaţi cu apă rece. Nu folosesc niciodată apă caldă. Nu vreau să inflamez pielea. Pentru doamnele şi domnişoarele care ies pe timpul zilei: căutaţi produse cosmetice cu factor de protecţie. Când merg afară găsesc radicali liberi, factori poluanţi, temperatură şi lumina soarelui. Trebuie să folosesc un produs care să conţină vitamina C şi antioxidanţi ca să mă protejeze.

Machiajul trebuie îndepărtat întotdeauna înainte de culcare, pentru ca pielea să se poată regenera. Iar hidratarea şi alimentaţia sunt alţi doi factori decisivi pentru un ten sănătos şi radiant, mai spune Lord Gavin.