De obicei părinţii îşi îndrumă copiii să devină doctori, avocaţi sau ingineri. Pe el l-au trimis să descopere fascinanta lume a muzicii. Şi bine au făcut! Căci Liviu Teodorescu a ajuns un artist apreciat, la doar 27 de ani.

Cât de greu este să devii un nume care contează în această industrie. Mai ales că Liviu nu e doar cântăreţ, este şi compozitor şi producător. Inspiraţia şi-o găseşte oriunde.

Articolul continua dupa recomandari

Iar când vine vorba despre muncă, nu se joacă:

Liviu Teodorescu: Echilibrul îl găseşti foarte uşor, dacă ştii să faci o diferenţă, dacă ştii să delimitezi lucrurile, eu când sunt acasă sunt un om simplu, cred că un om simplu mă vedeţi tot timpul, sunt acelaşi care sunt şi aici.

La fel este şi în muzică. Piesele pe care le compune şi le cântă vorbesc simplu despre el. Despre stări, sentimente şi trăiri.

Dincolo de pasiune, vede în muzică şi un business. Este şi producător muzical, dar şi primul artist din România care a colaborat în videoclipurile sale cu vloggeri şi bloggeri.

Un exemplu este piesa Fanele, cu peste 50 de milioane de vizualizări pe Youtube. Un featuring alături de Dorian Popa şi Laura Giurcanu.

Şi deşi pare că s-a născut pentru scena de concerte, mai demult avea alte gânduri legate de carieră.

Liviu Teodorescu: Eram super convins că vrea să dau la Teatru, m-am pregatit trei ani pentru asta, pana intr-a 12 cand mi am dat seama ca tot muzică vreau să fac. M-am pus la pian şi mi-am dat seama că muzica este lucrul care îmi vine natural, pentru care nu trebuie să mă străduiesc.

Dacă vorbim despre inspiraţie, Michael Jackson este sursă de inspiraţie pentru Liviu. De compus, artistul compune oriunde. În propria sufragerie, în duş, înainte de a intra pe scenă sau în camera de hotel. Şi, culmea, mai puţin în studio!

Cel mai recent cântec al lui tot despre sentimente este. Piesa "Urmele" vine cu un mesaj inspirat din povestea multora dintre noi: odată ce iubeşti, o faci pentru totdeauna.