Arată spectaculos cu aproape fiecare apariţie, este greu să le găseşti vreun defect şi au o siluetă parcă sculptată de cele mai dibace mâini. Şi nu puţini sunt cei care se întreabă câte kilograme au divele de peste ocean. Jeniffer Lopez, Beyonce, Ariana Grande sau Rihanna. Toate, de o strălucire fără cusur. Haideţi să aflăm împreună misterul! 

Jeniffer Lopez. Are aproape 50 de ani şi parcă întinereşte de la an la an. E drept că înălţimea nu o ajută foarte mult, însă este o dovadă cât se poate de clară că nu ai nevoie de picioare ameţitor de lungi pentru a fi sexy şi elegantă. Cu forme provoatoare şi un trup atent lucrat la sala de fitness, J. Lo cântăreşte 62 de kilograme. Şi dacă vorbim de dimensiuni de invidiat, Beyonce este cu siguranţă o fruntaşă în clasamentul divelor sexy.

Articolul continua dupa recomandari

Ajunsă la 37 de ani, frumoasa mulatră şochează cu fiecare apariţie în videoclipuri şi nu numai. Este una din cele mai apreciate artiste nu numai pentru calităţile vocale, ci şi pentru trupul aproape perfect la cele 59 de kilograme pe care le are. O altă apariţie de invidiat este, fără îndoială, Sofia Vergara.

Superba columbiană, în vârstă de 46 de ani, a fost şi este încă un adevărat sex-simbol. Rolurile jucate i-au adus celebritatea dar şi bărbaţii la picioare. Chiar dacă anii au trecut peste formele care au cosacrat-o, arată aproape perfect şi cântăreşte 62 de kilograme la înălţimea de, 170 m. Lista divelor cu trup de zeiţă este completată de Ariana Grande. Mică de înălţime, însă cu un sex-appeal greu de întâlnit.

Cântăreşte doar 48 de kilograme şi are o înălţime de 1,55 m, însă rămâne preferata multor bărbaţi din întreaga lume. Şi nu avea cum să lipsescă de pe lista superbităţilor din showbizul american, bineînţeles, Rihanna.

Mulatra din Barbados a trecut prin multe fluctuatii de greutate, însă a reuşit de fiecare dată să revină la formele apetisante care i-au adus milioane de admiratori. Cântăreşte acum 64 de kilograme şi face totul să se menţină în formă.