Lady Gaga le-a făcut o supriză uriaşă fanilor care au venit să o vadă la concertul din Las Vegas. Artista l-a invitat pe scenă pe nimeni altul decât Bradley Cooper, pentru a cânta împreună hit-ul Shallow, de pe coloana sonoră a filmului A star is Born.

Lady Gaga şi-a surprins fanii la concertul de la Park Theater, care a avut loc sâmbătă pe scena de la Las Vegas, invitându-l pe Bradley Cooper, regizorul filmului A Star is Born, să cânte împreună "Shallow" în finalul spectacolului.

Articolul continua dupa recomandari

Publicul a fost reacţionat cu bucurie când actorul Bradley Cooper a apărut pe scenă. Cei doi s-au îmbrăţişat şi Gaga s-au îndreptat spre pian.

"Te aud în căşti", i-a spus Gaga lui Cooper. "Eu nu aud nimic", i-a răspuns actorul în glumă.

Piesa Shallow de pe coloana sonoră a filmului A star is born a fost nominalizată la premiile Academiei Americane de Film, la începutul acestei săptămâni.

Lady Gaga este nominalizată la categoria "cea mai bună actriţă" pentru rolul din A Star is Born la Premiile Oscar 2019, iar piesa Shallow se va auzi la ceremonia din februarie.

Cântecul Shallow, compus de Lady Gaga, Mark Ronson, Anthony Rossomando şi Andrew Wyatt, a câştigat titlul de "cel mai bun cântec" la gala Globurilor de Aur, la începutul lui ianuarie.