Cătălin Botezatu are inima slăbită după două infarcte, dar vrea să iubească şi să fie iubit. Designerul care a împlinit 50 de ani se simte singur fără un suflet cu care să împartă bucuria vieţii. Deşi îşi caută dragostea, spune că se loveşte tot mai des de femei superficiale, care-l lasă rece.

Îmbrăcat în costum, cu vestă şi cravată, sau chiar în haine de club, Cătălin Botezatu a pozat în Iordania ca un manechin cu normă întreagă. La 50 de ani, n-a renunţat încă la profesia care i-a adus faima în anii '80.

Articolul continua dupa recomandari

"La Petra a fost groaznic de cald, pentru ca era numai stancă, piatra şi eram imbracat in costum. Dar nu a contat, pentru ca frumusetea acelor locuri te face sa uiti de cladură", povesteşte designerul.

Minunea de piatră din deşertul iordanian l-a uimit la fiecare pas şi i-a dezvăluit din secretele sale.

"M-am dezabiat sşi mi-am schimbat ţinutele într-un mormant sfânt, pentru că nu aveam unde. . Am inteles că era cel mai important mormânt din Petra al unor oameni foarte bogati", a spus Botezatu.

Designerul a avut timp şi să se reculeagă: "Am avut şansa ca ghidul să ne duca in locuri pe care nu le vad turiştii, in temple făcute de romani sau de cei care au construit Petra şi am avut timp să mă relaxez, se auzeau păsarele şi atat".

De toate, i-ar fi plăcut să se bucure alături de o jumătate. "Când ajung la hotel in intimitatea mea, în singuratatea mea, mă simt aiurea, pentru ca aşs vrea sa vorbesc cu cineva, să impartasesc din experientele mele. Şi de multe ori atunci imi pun un whisky sau o sampanie si incerc sa uit", se destăinuie celebrul designer.

Sunt ani întregi de când n-a mai apărut cu o iubită la braţ.

"Femeile care vin din urma nu au esenţă, sunt superficiale, dau dovada de incultura extraordinară si imi pare rau ca spun asta. E greu sa fii Catalin Botezatu si, in acelasi timp, e greu să fii cu Catalin Botezatu într-o relaţie", mai spune Cătălin Botezatu.