Frumuseţea ideală îşi poartă cu graţie ridurile, are un zâmbet perfect şi nu are limită de vârstă. Actriţa Julia Roberts este oficial cea mai frumoasă femeie din lume. A doborât un record greu de atins vreodată, pentru că a fost aleasă pentru a cincea oară. Julia este mama a trei copii, are 49 de ani şi nicio operaţie estetică.

La 49 de ani, "Frumuşica" este iar cea mai frumoasă femeie din lume. Juliei Roberts nu-i vine nici ei să creadă. Prima dată când a fost aleasă, actriţa avea doar 23 de ani. 

Articolul continua dupa recomandari

De atunci, au trecut mai bine de 26 de ani. Între timp, Julia a avut ani în care a fost şi cea mai bine plătită actriţă de la Hollywood, nu doar cea mai frumoasă. A adunat undeva la 10 milioane de dolari şi a luat un Oscar pentru rolul din Erin Brockovich. La 49 de ani, se poate lăuda cu zâmbetul ei şi frumuseţea naturală, fără operaţii estetice, iar uneori, chiar şi fără machiaj.

Julia este mama a trei copiii. S-a căsătorit acum 15 ani cu tatăl lor, Daniel Moder, pe care l-a cunoscut pe platourile de filmare. Din 1987 şi până astăzi, Julia Roberts a pierdut şirul peliculelor în care a jucat. Rolul care a făcut-o celebră a fost însă cel din Pretty Woman.