În familia Kardashian, averea este invers proporţională vârstei. La 20 de ani, Kylie Jenner este pe cale să devină cea mai tânără miliardară auto... îmbogăţită. Mezina clanului este cea mai bogată dintre surori. 900 de milioane valorează brandul Kylie.

Trend-setter, blogger şi afacerist, Kylie Jenner, cea mai tânără dintre surorile Kardashian este şi cea mai de succes. La 20 de ani, nu are încă vârsta necesară ca să cumpere sau să consume alcool. Este, însă, mamă şi este pe cale să devină primul miliardar al familiei. Cel mai important, a făcut banii prin forţe proprii. Firma de cosmetice lansată cu 2 ani în urmă s-a dovedit aur curat.

Articolul continua dupa recomandari

Săptămâna trecută, stocurile firmei de cosmetice tocmai au fost refăcute după ce s-au epuizat în nici jumătate de an. Spre deosebire de alte firme care vând produse de înfrumuseţare, Kylie Jenner vinde aproape exclusiv online, iar succesul nu o ocoleşte. Firma ei este evaluată la 800 de milioane de dolari. Dealtfel, tot ce se leagă de numele ei devine instantaneu hit. Un milion de dolari valorează o singură postare pe instagram. Zilele trecute a anunţat că renunţă la injecţiile cu botox din buze, iar sute de fani au anunţat deja că îi vor urma exemplul.