Kanye West lansează un nou album, care îi este închinat lui Iisus! Într-un interviu difuzat în presa americană, artistul a vorbit despre cum s-a convertit la creştinism, problemele pshice de care a suferit şi dependenţa de filme pentru adulţi. În plus, a dezvăluit că plănuieşte să candideze la preşedinţia Statelor Unite peste cinci ani.

”Acum, că îl slujesc pe Hristos, misiunea mea este să răspândesc cuvântul Evangheliei. Să le spun oamenilor ce a făcut Iisus pentru mine. Nu mai sunt un sclav. Sunt un fiu acum, fiul Lui Dumnezeu. Sunt liber”, spune Kanye West.

Articolul continua dupa recomandari

Aşa gândeşte cântărețul, după ce s-a convertit la creştinism. Artistul spune că simte că a renăscut, după o perioadă lungă în care s-a luptat cu tulburările psihice şi cu dependenţa de filme pentru adulţi.

Totul a început când artistul avea doar cinci ani şi a găsit o revistă Playboy a tatălui său. A început să colecţioneze apoi revistele deocheate, iar ulterior, vedeta a devenit dependentă de pornografie. Viaţa lui s-a schimbat radical când a fost internat la o clinică de psihiatrie.

KANYE WEST: Unul dintre lucrurile care mi s-au întâmplat când am fost internat în spital, este că am început să citesc Biblia. Am început să citesc şi să scriu versete din Biblie.

Nu este prima oară când Kanye West cântă despre Dumnezeu. În anii 2000, artistul a lansat mai multe piese cu temă religioasă.

Dacă înainte Kanye West o ajuta pe soţia sa Kim Kardashian să îşi aleagă ţinutele provocatoare, acum rapperul îi cere să îşi acopere mai mult trupul. O critică atunci când postează fotografii în lenjerie intimă şi au discuţii aprinse din cauza asta. Nu-i de mirare că luna aceasta, cuplul şi-a botezat cei patru copii la o biserică din Armenia. În plus, artistul le cere şi colaboratorilor lui să nu întreţină relaţii sexuale înainte de căsătorie.