Justin Bieber este gata să scoată din buzunar aproape 11 milioane de dolari pentru un conac din Los Angeles. Iată primele imagini cu locuinţa de lux!

Artistul canadian vrea să-şi cumpere locuinţa de lux al cărui preţ este estimat la 10,9 milioane de dolari. Casa impresionantă şi extrem de luxoasă, cu șapte dormitoare, are o suprafață de 7.890 de metri pătrați spațiu locuibil. Bieber, care în prezent locuieşte cu chirie într-o altă locuință uriașă, este aparent foarte dornic să se mute aici cât mai curând, lunând în calcul şi gândul că managerul său Scooter Braun i-ar fi vecin.

Articolul continua dupa recomandari

Vezi 7 imagini în Galerie

Conacul fabulos este proiectat de Ramin Ray Nosrati, cel care a construit mai multe case pentru celebrități. Casa are tavane uriaşe de 8 metri, iar camera de zi are un șemineu cu două etaje.

De asemenea, bucătăria este complet echipată cu aparate de ultimă oră și o cămară specială, o sală de mese elegantă, cu un bar incredibil de 7 metri lungime. 

Vezi 7 imagini în Galerie

Nu lipseşte nici sala media uriaşă, cu un televizor de 130 inch și o cramă.

Justin Bieber poate admira oricând Los Angeles-ul atât din dormitor, cât și baie, dar şi de la nivelul acoperișului de 1.100 de metri pătrați, dotat cu spa și zonă de lounge.

Vezi 7 imagini în Galerie

Vezi 7 imagini în Galerie

Din peisajul de vis al conacului nu lipseşte o piscină infinită şi o zonă de picnic cu grătar încorporat, aşa că Justin Bieber nu trebuie să îşi facă nicio grijă privind viitoarele petreceri pe care le-ar putea da acasă!