Totul pentru a-i da o şansă lui Emily Blunt, actriţa care interpretează în noua peliculă rolul îndrăgitei dădace. Mary Poppins Returns a avut premiera de gală weekendul trecut şi va ajunge la sfârşitul lunii şi în România.

Regizorul noii ecranizări a povestii care a furat inimile tuturor în 1964 a încercat să o aducă din nou în distribuţie pe iubita Julie Andrews, însă fără succes. Marea actriţă, care a primit şi un Oscar pentru rolul Mary Poppins, a refuzat propunerea fără să stea pe gânduri, din respect pentru noua dădacă.

Articolul continua dupa recomandari

"Show-ul este al lui Emily si vreau ca ea sa faca asta", i-a raspuns Julie Andrews regizorului Rob Marshall. Acesta nu a precizat ce rol i-ar fi oferit actritei, insa surse din cadrul proiectului spun ca Andrews ar fi urmat sa apara jucand-o pe Ballon Lady.

Din distributia noii pelicule Mary Poppins, care se anunta un succes rasunator, fac parte, pe langa Emily Blunt, nume mari precum Meryl Streep, Dick Van Dyke sau Lin-Manuel Miranda. Premiera va avea loc pe 19 decembrie în SUA, iar in Romania va ajunge pe 28 decembrie.