Jennifer Lopez si Drake formează cel mai nou cuplu din showbiz. Cei doi şi-au oficializat relaţia chiar pe un cont de socializare, după ce au publicat, simultan, o fotografie, în care rapp-erul, în vârstă de 30 de ani, o îmbrăţişează tandru pe diva latino.

La o petrecere organizată de către o bună prietenă a artistei, aceasta nu s-a ferit să se afişeze cu Drake, care a împlinit de curând 30 de ani. Proaspătul cuplu s-a simţit foarte bine. Şi după ce J Lo şi Drake au dansat lasciv, cei doi au început chiar să se sărute pasional.

Articolul continua dupa recomandari

La cei 47 de ani ai săi, Jennifer Lopez a luat prin surprindere pe toată lumea când, cu doar câteva zile în urmă, s-a aflat că ar avea o relaţie cu celebrul rapperul american. Deși este cu 17 ani mai mare față de noul ei iubit, vedeta J Lo trăiește o nouă poveste de dragoste. "Cei doi au încercat să păstreze romantismul doar pentru ei, sugerând că doar lucrează împreună, dar adevărul este că ei formează un cuplu. Diferența de vârstă nu îi deranjează. Ei se distrează împreună și asta e tot ce contează", au comentat voci din show-biz.

Apropiaţii artistei au spus că totul a luat o altă direcţie atunci când au început să colaboreze pentru mai multe producţii muzicale. Pe de altă parte, potrivit Daily Mail, lucrurile nu sunt chiar atât de roz în ceea ce-o priveşte pe Rihanna, care s-a simţit trădată atunci când a aflat că Drake şi J Lo sunt împreună. Asta deoarece, cu doar câteva luni în urmă, ea şi Drake încă formau un cuplu.

Ca o primă reacţie, Rihanna i-a dat unfollow lui Jennifer Lopez pe Instagram.