Iulia Vântur ne-a povestit ce face în India şi cum e viaţa la Bollywood. Artista se pregăteşte de filmări. Va fi personaj principal într-un film indian. Dar filmează de zor şi videoclipuri la single-urile ei.

Deşi nu vrea să vorbească prea mult despre partea ei sentimentală, Iulia mărturiseşte că este fericită.

Articolul continua dupa recomandari

Iulia Vântur: Da, iubesc şi întotdeauna am iubit. Consider că iubirea e cel mai important lucru în viaţă. M-am ghidat toată viaţa după iubire şi am facut ceea ce a vrut sufletul meu.

Reporter: Şi eşti într-o relaţie?

Iulia Vântur: Am zis de nenumărate ori că nu vreau să vorbesc despre lucrul ăsta. Sincer, câteodată mă simt şi prost pentru că înţeleg că e această curiozitate pentru că nu am răspuns. Mi se pare atât de evident, ce să mai punem întrebarea asta, sincer. Sunt fericită,d ar ce am învăţat în anii ăştia este că fericirea depinde doar de noi, de nimeni altcineva. 

Îi respectăm discreţia. Nu ştim deocamdată când şi dacă se va căsători cu celebrul Salman Khan. Poate data viitoare când va veni în România ne va da vestea cea mare. Dar e un detaliu care aproape că nici nu contează.

Când vine vorba de carieră, Iulia este mult mai vorbăreaţă. Şi în India este actriţă, cântăreaţă pe scurt, vedetă.

Iulia Vântur: Fac tot ce imi place sa fac, de fapt, cant, dansez, joc, am spectacole, inregistrez piese, piese noi, filmez videoclipuri pentru filme sau single uri. Ne pregătim acum pentru filmul în care eu voi fi rolul principal. O să filmăm puţin şi în Europa. E o poveste inspirată dintr-o poveste reală şi totul se învârte în jurula cestui personaj feminin care schimbă percepţia, mentalitatea şi întreg sistemul din ţara respectivă, adică din India. E o poveste interesantă cu un mesaj foarte puternic şi ăsta e motivul pentru care am acceptat scriptul. 

Nici măcar limba nu o încurcă prea tare.

Iulia Vântur: E drept că nu pot să mă exprim cu cursivitate. Da, chiar nu e o limbă uşoară şi din păcate nici nu pot să găsesc nişte corespondenţi care să mă ajute să reţin cuvintele respective, dar trăind acolo, auzind destul de multe în jurul meu, deşi dezavantajul este că se vorbeşte destul de mult în engleză, asta a fost un factor care nu m-a ajutat. Filmul îmi permite asta, pentru ca joc o persoană din Europa, atunci personajul meu îmi permite să mai schimb şi câteva cuvinte în engleza şi în hindi.

Despre plecarea din România povesteşte tot relaxată.

Iulia Vântur: Viitorul mi-l vedeam cumva în România, făceam ce făceam şi viaţa mea îmi plăcea atât de tare. Viaţa mea a fost aşezată din toate punctele de vedere şi nu vedeam că mi-aş dori să fac lucrul ăsta, dar nu ştii niciodată. Când te laşi deschisă spre noi experienţe, nu ştii niciodată ce e dincolo. Era în joc o viaţă întreagă pentru care am muncit, o carieră întreagă pentru care am muncit atâţia ani şi am muncit din greu. Dar eu cred că nu pierzi nimic în viaţă, doar adaugi lucruri şi nu aid ecât de câştigat în momentul în care încerci lucruri noi. Eu de regulă îmi urmez sufletul şi merg după emoţiile pe care le simt.