Irina Deaconescu este vloggerul sau, mai bine zis, influencerul cu cea mai rapidă ascensiune din Youtube-ul românesc. Asta pentru că în doar un an şi jumătate, a strâns o comunitate de peste jumătate de milion de oameni care îi sunt alături.

Plâng, râd şi se amuză împreună cu ea. Iar jobul, e job până la capăt. Clipurile postate în online îi aduc bani frumoşi Irinei. La 21 de ani, trăieşte din propria muncă, fără să mai ceară bani de la părinţi. 

Articolul continua dupa recomandari

În februarie 2018 s-a lansat într-o lume care îi era complet străină. Dar pe care a reuşit să o cucerească rapid. Online-ul. Visul Irinei a prins contur în momentul în care trecea printr-o perioadă dificilă. Căuta în lumea virtuală o alinare. A găsit-o. Sub formă de vlogging.

Irina Deaconescu: Nu încerca sa ascunzi praful sub pres pentru ca te vei găsi intr-un moment în care vei realiza ca nu ai trecut peste.Cheamă prietenii la tine, cumparati-va un vin, un suc, vb de sentimentele tale, scrie despre asta, cânta despre asta, filmeaza-te, fă lucruri care scot suferinta din tine.

În nici doi ani, Irina Deaconescu a adunat 600 de mii de oameni, pe Instagram, şi peste 500 de mii, pe Youtube. Familia ei din online.

Ca să ţină mai uşor legătura cu abonaţii ei, Irina şi-a lansat recent şi propria aplicaţie. Un loc de întâlnire cu cei care îi apreciază munca. Iar în ultima vreme a apărut şi în videoclipurile mai multor artişti români.

Cu zâmbetul pe buze, Irina se îndreaptă acum spre următoarele provocări ale vieţii ei. Este nominalizată la unele dintre cele mai cunoscute premii internaţionale, bazate pe voturile fanilor. Iar, în curând, vrea să îşi lanseze propria linie vestimentară.