Unul dintre cele mai emoţionante interviuri. Gino Manzotti, unul dintre cei doi membri DJ Project, ne ofera în exclusivitate o poveste pe care nimeni nu a mai auzit-o.

Totul, într-un material special, prezentat în Observatorul orei 12.

Articolul continua dupa recomandari

Gino Manzotti, Dj Project: Nimeni nu ştie de povestea asta, nici măcar colegul meu. Este o piesă pe care am scris-o cu mulţi ani în urmă, este vorba de melodia *Eşti tot ce am* şi chiar este bazată pe o poveste reală. Povestea este foarte simplă. Acea persoană despre care vorbim am fost cu ea de la începutul carierei şi nimeni nu se aştepta la un asemenea succes. Venind succesul au venit şi faimă, bani, lucruri de care ne-am bucurat, dar când am pierdut-o toate chestiile astea nu au mai avut nicio valoare. De acolo vine şi dacă te pierd dacă te uit, nu mai am nimic. De fiecare dată când o aud, mă trec fiori. Videoclipul de la minutul 2 e de acolo. Am fost singura trupă care a reuşit să filmeze acolo.

Reporter: Ne-am putea duce cumva cu gândul că nu s-a finalizat relaţia la biserică şi atunci videoclipul ar putea fi o finalitate?

Gino Manzotti, Dj Project: Despărţirea a fost atât de banală. Ne-am despărţit pentru nimic. Au intervenit foarte mult orgoliile, dacă nu mă suni, nu te sun nici eu. Pe vremea aia pentru noi era ceva nou. Să fii 5 zile pe drumuri. Erai înconjurat de faimă şi succes, dar când ajungeai acasă tot singur erai. Încercai să cunoşti pe cineva îţi dădeai seama că nu e ea. În continuare Dj Project a funcţionat şi a luat premii, dar veneam cu trofeul acasă şi ziceam Hei!. Mda, rămâi aici. Nu cred că mai există încă o asemenea iubire. Cum am spus-o şi în ultima melodie, nu se uită niciodată.Ţi se întâmplă o singură dată.

Reporter: Cum te simţi acum, după atâtţia ani când o reasculţi?

Gino Manzotti, Dj Project: E la fel, o capodoperă. Concluzia e că trebuie să aveţi grijă de persoana iubită pentru că vă daţi seama cât de importantă este pentru voi când nu mai e. Observator 12, eşti to ce am, eşti cel mai tare!