Familia lui Michael Schumacher, soția Corinna și copiii Gina-Maria și Mike, a fost, în această săptămână, gazda unui eveniment important din lumea echitației, Campionatele Mondiale de Reining.

Soția lui Michael Schumacher a fost surprinsă, astfel, pentru prima dată la o competiție sportivă, în ultimele patru luni, iar starea ei de spirit a fost una excelentă.

Articolul continua dupa recomandari

Corinna a fost fotografiată alături de fiul ei, Mick, pe umărul căruia s-a sprijinit de mai multe ori, precum și zâmbind alături de participanți la evenimentul care s-a desfășurat la ferma familiei Schumacher, CS Range, din Elveția.

Arena deținută de familia Schumacher are o capacitate de 1.400 de spectatori și beneficiază de facilități excelente pentru desfășurarea unei astfel de competiții.

Michael Schumacher, de șapte ori campion mondial de Formula 1, a fost victima unui sever traumatism cranian în accidentul de schi suferit pe 29 decembrie 2013, în stațiunea Meribel din Alpii francezi.

După șase luni de comă artificială, Schumacher a fost adus la locuința sa din Gland, Elveția, pe malul lacului Leman, în septembrie 2014, iar de atunci au putut fi obținute puține informații legate de sănătatea celebrului pilot. Potrivit presei, 15 medici se ocupă de starea de sănătate a fostului pilot.