Ziua de marţi vine cu ceasuri rele pentru unele semne ale zodiacului! Unii nativi vor fi preocupaţi astăzi din cauza banilor, alţii ar putea face greşeli care să îi coste mult.

Berbecii vor primi nişte bani cu care vor reuşi să-şi acopere o parte din datorii. Vor rămâne însă cu multe probleme financiare pe cap.

Articolul continua dupa recomandari

Taurii nu au astfel de probleme. Astăzi vor încheia o afacere care le va aduce un profit substanţial. 

O migrenă trecătoare le va strica Gemenilor dimineaţa. Până spre seară aceşti nativi se vor pune pe picioare şi ar putea chiar să facă o cucerire.

Racii ar vrea să plece într-o excursie, dar nu se pot pune de acord cu partenerul asupra destinaţiei. Este posibil să iasă discuţii care vor pune în pericol relaţia.

Leii trebuie să participe la o petrecere la care nu pot merge cu mâna goală. Vor cheltui mai mulţi bani decât şi-au propus.

Fecioarele vor avea astăzi unele probleme de sănătate. Dacă un calmant nu le va şterge durerea, ar trebui să consulte un medic.

Balanţele vor fi nevoite să stea peste program la serviciu. Nu-i va deranja această idee, de maine vor pleca într-o mini excursie romantică.

Scorpionii se vor întâlni cu o persoană pe care au cunoscut-o cu ceva timp în urmă. Acesta ar putea fi primul pas către o relaţie de durată.

Săgetătorii ar trebui să fie mai atenţi la dorinţele persoanei iubite. Partenerul s-a cam săturat de gafele lor.

Capricornii au o problemă urgentă şi trebuie să facă rost de nişte bani. Prietenii vor fi alături de ei, nu trebuie decât să le solicite ajutorul.

Pentru Vărsători, în schimb, astrele au veşti bune. Astăzi ar putea încheia un contract avantajos sau vor câştiga un proces dificil.

Iar Peştii ar trebui să lase pentru altă zi sarcinile mai dificile. Sunt cam obosiţi şi ar putea face unele greşeli costisitoare.