Veşti proaste pentru nativii Gemeni şi Raci, care nu au parte de o zi bună la locul de muncă.

Starea generală a Berbecilor este una foarte buna în primele ore ale dimineţii, aşa că ar fi indicat să se ocupe de rezolvarea problemelor urgente.

Articolul continua dupa recomandari

Taurii se bucură de toată susţinerea colegior în proiectele demarate de aceea le va fi foarte uşor să obţină rezultatele dorite.

În schimb, Gemenii stau prost la capitolul răbdare. Întârzierea unui răspuns referitor la domeniul profesional, le creează o stare accentuată de irascibilitate.

Racii îşi doresc mai mult timp petrecut alături de familie. Din păcate, însă, problemele de la locul de muncă îi vor ţine departe de casă.

Leii sunt foarte muncitori astăzi. Renunţă la activităţile extra profesionale şi se implică la maxim în proiectele de la birou.

Fecioarele ar trebui să pună punctul pe i în relaţiile colegiale. Asta pentru a se face înţelese şi pentru a se bucura de o mai bună comunicare cu cei din jur.

Balanţele nu renunţă la optimism nici atunci când e evident că lucrurile nu se îndreaptă spre ceea ce îşi doresc. Totuşi, mai mult realism nu ar strica.

Scorpionii sunt în elementul lor, se implică în tot felul de activităţi profesionale, iar acest fapt le va aduce mari satisfacţii.

Săgetătorii sunt atât de binedispuşi încat cu greu îşi vor stăpâni pornirile şi debitul verbal.

Capricornii vor avea mult de câştigat astăzi de pe urma toleranţei şi calmului de care dau dovadă în relaţiile sociale.

Astăzi, Vărsătorii se vor axa pe rezolvarea problemelor administrative. În acest fel îşi vor mulţumi şi partenerul de viaţă.

Iar Peştii vor finaliza o lucrare pentru care au depus mari eforturi, iar acest lucru ii va bine dispune.