Nativii din zodia Berbec vor avea o relaţie cam tensionată astăzi cu persoana iubită. Dacă vor să aibă parte de linişte, ar trebui să înveţe să mai facă şi ceva compromisuri.

Taurii se miscă eficient astăzi, aşa că vor avea parte şi de rezultate aşteptate.

Articolul continua dupa recomandari

Gemenii sunt stăpâni pe situaţie şi dau dovadă de un calm desăvârşit. Chiar dacă lucrurile de la birou se mai abat de la făgaşul normal, ei nu renunţă la optimism.

Racii sunt cam risipitori. Pentru a preveni eventualele probleme financiare, ar trebui să înveţe să mai facă şi economii.

Lucrurile par să se rezolve pentru nativii Leu în cel mai bun mod posibil. Cu siguranţă, asta se întamplă şi datorită norocului pe care îl au.

Astăzi este o zi perfectă pentru Fecioare - să se facă remarcate la locul de muncă şi chiar au toate şansele să fie apreciate.

Balanţele simt nevoia de adrenalină. Sau cam săturat de rutina zilnică de aceea se gândesc să facă schimbări majore pe toate planurile.

Scorpionii duc lipsă acută de răbdare, nimic nou, însă vor avea ceva neplăceri din această cauză.

Săgetătorii sunt foarte schimbători astazi. Trec uşor de la o stare la alta, iar asta îi va deranja pe cei din jur.

Capricornii ştiu să asculte şi să dea sfaturi, însă când vine vorba de ei, teoria nu prea e pusă în practică. Indicat ar fi să se gândească mai mult la binele personal.

Vărsătorii traversează o perioadă bună din punct de vedere profesional. Acasă, în schimb, se întrevăd ceva tensiuni şi certuri.

Iar Peştii duc lipsă de concentrare şi atenţie, aşa că ar fi indicat să lase la o parte treburile importante pentru a nu da greş.