Berbecii vor face mai multe călătorii scurte pe parcursul aceste zile. Pot fi deplasări în interes de serviciu sau pentru a ajuta pe cineva drag.

Va fi o zi o zi lipsită de stres pentru Tauri, iar stelele sunt de acord să le ofere toate condiţiile pentru succes.

Articolul continua dupa recomandari

Veşti bune pentru Gemeni astăzi. Se vor rezolva problemele pe care le-au avut până acum şi vor reveni la o formă fizică de invidiat.

Nativi Rac! Profitaţi de răgazul care vi se oferă astazi, pentru că nu va fi o piedică, ci un bonus de timp de care aveaţi nevoie. Folosiţi-vă de orele primite cadou.

Pentru Lei, banii vin şi se duc cât ar clipi. Dar nu contează că dispar atât de repede, ci datorită lor vor scăpa de datorii.

Astăzi, Fecioarele au tot felul de stări neplăcute. O alimentaţie echilibrată şi puţină mişcare ar trebui să fie suficiente pentru a se pune pe picioare.

Balanţele vor avea motive reale de bucurie. Copii sunt mororul tuturor activităţilor interesante de azi şi reuşesc să mobilizeze toată familia într-o activitate nouă.

Cea mai sensibilă parte a Scorpionilor este viaţa amoroasă. Cel mai important este să fie loiali şi să stea departe de tentaţii.

Dacă îşi doresc o zi liniştită, Săgetătorii nutrebuie să-şi mai neglijeze sănătatea.

Modul în care Capricornii se retrag astăzi în umbră are o conotaţie specială. Îşi asumă acest anonimat pentru a-şi organiza vacantţ mult dorită.

Pe Vărsători îi aşteaptă o zi excelentă în plan sentimental, si vor fi orbiti de stralucirea unei persoane pe care o vor intalni.

Iar Peştii vor începe ziua puţin cam încordaţi, o discuţie începută cu păersoana iubită se pare ca îî va afecta destul de mult.