Fecioarele petrec momente de neuitat astăzi alături de cei dragi. Energia lor este la limita superioară aşa că vor avea o zi pe cinste.

Nativii din zodia Berbecului vor ca ultimul cuvânt în discuţii să le aparţină. Din acest motiv, se vor isca cu uşurinţă conflicte.

Articolul continua dupa recomandari

Taurii se bucură de linişte în plan sentimental şi asta pentru că lucrurile evoluează cum NU se poate mai bine.

Gemenii sunt nehotărâţi, iar asta NU le va aduce lucruri bune. O persoană din familie, mai în vârstă, le va fi de un real ajutor.

Racii sunt comunicativi şi expansivi astăzi. Emană energie pozitivă şi reuşesc să-i binedispună şi pe cei din jur.

Leii sunt numai un zâmbet. Aflarea unei veşti bune despre un membru din familie, îi va linişti şi va binedispune pentru întreaga zis.

Fecioarele petrec momente de neuitat astăzi alături de cei dragi. Energia lor este la limita superioară aşa că vor avea o zi pe cinste.

Balanţele vor avea parte de dezbateri aprinse în anturajul apropiat. Nu e cazul să se agite, vor afla lucruri folositoare pentru ei înşişi. 

Scorpionii sunt încăpăţânaţi şi NU iau în considerare şi alte puncte de vedere. Un moment NU tocmai plăcut îi va face să regrete această atitudine.

Săgetătorii vor avea casa plină astăzi. Se întrevede vizita unor persoane mai îndepărtate, care le vor fi de mare ajutor în plan profesional.

Capricornii au spor la bani astăzi. Îşi vor mări bugetul şi vor reuşi în acest fel să-şi mai achite din datorii.

Vărsătorii sunt foarte amabili şi binevoitori. Liniştea din plan afectiv le dă o stare de bine.

Iar Peştii vor avea o zi plină de satisfacţii în plan sentimental.