Horoscop Mai 2018 Gemeni. În mod normal, planeta Eris este responsabilă pentru problemele care apar în viața Gemenilor, deoarece încearcă să le strice toate planurile. Însă, în Mai 2018, această planetă pare să fie de partea Gemenilor.

Horoscop Mai 2018 Gemeni. Previziuni generale

Articolul continua dupa recomandari

Ținând cont de aspectele astrale, luna Mai 2018 va fi pentru Gemeni una plină de semnificații, mai ales dacă aceștia trec printr-un proces de schimbare.

Însă, această perioadă va reprezenta și un test, pentru că va trebui să te adaptezi la noile condiții.

Horoscop Mai 2018 Gemeni. Bani și carieră

Din punct de vedere profesional, putem spune că Gemenii vor avea multe de făcut în luna Mai 2018.

Vei avea parte de multe oportunități, unele dintre aceste fiind de-a dreptul promițătoare. Nu lenevi, pentru că asta ar putea reprezenta o greșeală.

Puterea ta constă în faptul că tu poți face ce fac și ceilalți, dar mai bine și mai repede.

Horoscop Mai 2018 Gemeni. Dragoste

În plan afectiv, Gemenii trebuie să se concentreze pentru a păstra lucrurile pe care le au.

În Mai 2018, relațiile voastre vor supraviețui unui punct de cotitură. În acest stadiu este deosebit de important să te implici emoțional alături de persoana cu care plănuiești să-ți legi viața sau cu cea cu care ai făcut-o deja.

Nu vă stresați în legătură cu asta, doar rezolvați problemele. Este ușor să acționezi când știi ce ai de făcut și de ce trebuie să faci un anumit lucru. În această lună, Gemenii care sunt singuri vor înțelege multe lucruri și vor fi puși în situația de a lua decizii importante.

Citește și Horoscopul lunii Mai 2018 pentru toate zodiile