Racii se vor trezi cu o stare de irascibilitate crescută, ceea ce ar putea să le afecteze atât relaţiile sociale, cât şi cele sentimentale.

Leii trebuie să fie mai organizaţi astăzi. Au foarte multe treburi de rezolvat şi din păcate nu prea au cui să ceară ajutor.

Articolul continua dupa recomandari

Fecioarele se grăbesc să termine toate proiectele în care sunt implicate până la sfârşitul zilei. Nu prea vor avea timp de relaxare, în schimb se vor putea bucura din plin de weekend.

Balanţele nu sunt deloc mulţumite de felul cum lucrează colegii lor la serviciu. Se gândesc din ce în ce mai serios să îşi caute un nou loc de muncă.

Pentru nativii din zodia Scorpion, relaţiile sentimentale sunt bune, dar vă sfătuim să acordaţi mai multă atenţie partenerului de viaţă.

Săgetătorii sunt nevoiţi să stea peste program la locul de muncă. Nu au pe cine să dea vina decât pe ei înşişi. Întreaga săptămână şi-au cam neglijat îndatoririle.

Capricornii se vor lovi de o problemă sentimentală mai veche pe care o credeau deja rezolvată, ei bine… ea revine în actualitate.

Vărsătorii şi-au planficat ziua de astăzi în cel mai mic detaliu. Din păcate, o întâmplare neprevăzută s-ar putea să le dea totul peste cap.

Peştii ar putea să aibă ceva neînţelegeri cu persoana iubită. Totul porneşte de la faptul că, în ultima vreme, trec prea brusc de la stare la alta.

Berbecii vor afla în prima parte a zilei lucruri neplăcute despre un vechi prieten, iar asta le va lăsa un gust amar şi îi va face să fie cam tăcuţi pe tot parcursul zilei.

Taurii se confruntă cu mici probleme financiare. Nu trebuie să dispere, un câştig destul de important va veni în curând.

Iar Gemenii ar face bine să lase pentru altă zi treburile urgente. Astăzi nu se pot concentra şi ar putea face greşeli ireparabile.