Nici un obiect nu va fi în siguranţă astăzi în preajma Leilor. Aceştia sunt cam neîndemânatici şi vor strica aproape tot ce le pică în mână.

Fecioarele vor avea o zi din care nu va lipsi distracţia şi voia bună. Starea pozitivă le va aduce numai lucruri benefice lor.

Articolul continua dupa recomandari

Balanţele îşi propun să înceapă o nouă viaţă. Le preocupă ideea de-a porni o afacere şi astăzi pun la punct toate detaliile.

Se anunţă o zi importantă în plan sentimental pentru nativii Scorpion. Nu este exclus să ia decizii în privinţa unei logodne.

Dragi Săgetători, lipsa de atenţie din partea persoanei iubite vă dă o stare de agitaţie. Vă puneţi prea multe întrebări, dar fără motive reale de îngrijorare.

Banii parcă se lipesc de Capricorni astăzi. Vor primi o sumă importantă şi nu stau prea mult pe gânduri. Vor pregati o cină romantică pentru finalul zilei.

Prietenii ocupă un loc important în viaţa voastră dragi Vărsători. Vă preocupă problemele lor şi încercaţi să îi ajutaţi în măsura în care puteţi.

O stare de melancolie va pune stăpânire astăzi pe nativii zodiei Peşti, aşa că vor da o fugă până la părinţi, acolo unde aceştia îi vor primi cu braţele deschise.

Dragi Berbeci toate calculele vă arată că trebuie să fiţimai economi şi să începeţi să tăiaţi bugetul destinat distracţiei. Un membru al familiei va fi nemulţumit.

Taurii sunt încăpăţânaţi şi nu acceptă ajutorul colegilor. Aşa că seara îi prinde tot la serviciu, însă ambiţia le va fi recompensată.

Dragi Gemeni ar fi bine să fiţi mai atenţi la cheltuieli astăzi pentru că sunteţi pe punctul de a face o investiţie profitabilă.

Iar Racii sunt carismatici, plini de optimism şi îndrăgostiţi. Sunt sarea şi piperul la serviciu. iar acest lucru le va aduce numai beneficii.