Doamnelor şi domnişoarelor, dacă vreţi să fiţi în ton cu tendinţele, vopsiţi-vă părul mov, verde sau gri. Nu o spunem noi, ci stiliştii care aseară şi-au arătat talentul şi îndemânarea la primul show de coafură de lux Haute Coiffure Française, organizat în ţara noastră. Şi, cu această ocazie, ne-au dezvăluit ce se poartă. Pe lângă coafurile nonconformiste şi ţinutele demne de covorul roşu, evenimentul a impresionat şi prin atmosfera şic, specific franţuzească.

Show-ul a debutat cu o demonstraţie de excepţie a hairstylistului francezului Laurent Tourette.

Articolul continua dupa recomandari

A urmat Romina Sabou, o tânără care, acum patru ani, uimea lumea hairstyling-ului internațional. A câştigat, la Paris, marele trofeu mondial Haute Coiffure Française, dar şi premiul doi, din partea publicului.

Cât despre noile tendinţe, stiliştii au câteva sfaturi pentru femeile care vor să-şi schimbe culoarea părului.

Se poartă foarte mult pastelurile. Vom avea un blond natual, destul de deschis, doar mai cald, cu nuanţe pastel, puţin mov, chiar şi verde - Romina Sabou, hairstilist

Modelele s-au considerat norocoase că au fost coafate de stilişti de renume. Publicul le-a aplaudat la scenă deschisă.

Prezent în sală, şi Emil Boc, primarul Clujului, a fost uimit de ce a ieşit din mâinile talentate ale stiliştilor.

Ne bucurăm foarte mult să o avem pe Romina aici la Cluj. Romina Sabou deja este un nume mondial, nu doar european. Să avem o prezentare după model parizian - Emil Boc

Evenimentul va fi organizat de două ori pe an, aşa cum se întâmplă şi la Paris. Iar la următoarea ediţie va fi inclusă o competiţie de hairstyling, pentru a scoate la lumină tinerele talente.