Ce haine pentru caniculă sunt recomandate în vara lui 2018? Răspunsul vine de la stilistul Lucia Faur, care a venit în platoul Observatorului Matinal de weekend. Materialele lejere, preferabil organice sunt, pentru stilist, cele mai potrivite pentru a nu resimţi arşiţa.

După două luni de vară ploioase, românii devin interesaţi brusc de hainele pentru caniculă, odată cu creşterea temperaturilor, la început de august.

Articolul continua dupa recomandari

Cum trebuie să ne îmbrăcăm pe caniculă

Stilistul Lucia Faur ne recomandă materialele organice: bumbacul, inul în culori deschise, accesorizate cu bijuterii sau genţi din plante lemnoase. Sunt recomandate hainele cu croieli lejere, vaporoase. La modă sunt materialele cu modele florale vintage.

Se poartă cămăşile din in, pantalonii din bumbac organic, haine care sunt atemporale din punctul de vedere al trendului în modă şi, de asemenea, sunt foarte practice.

Lucia Faur recomandă ca hainele să fie alese conform personalităţii şi stilului de viaţă, pentru ca persoana care le poartă să se simtă confortabil.

În acest an sunt la modă accesoriile din plante lemnoase: pălăriile din paie, de exemplu, au mare priză la tineri.

Ce nu trebuie purtat pe caniculă? Sunt de evitat hainele mulate, strânse pe corp sau fabricate din materiale sintetice, spune stilistul Lucia Faur.