Goran Bregović va susține un nou concert în București, pe 2 aprilie 2019, la Sala Palatului. Artistul va fi acompaniat de un cor și o orchestră simfonică formată din 42 de instrumentiști.

Ultimul album al lui Goran Bregović, „Three Letters From Sarajevo", s-a bucurat de succes şi a fost prezentat la Bucureşti în două concerte, în 2018, la Sala Palatului şi la Arenele Romane.

Articolul continua dupa recomandari

Biletele pentru concertul din 2019 pot fi cumpărate din reţeaua iabilet.ro şi au preţuri cuprinse între 99 şi 320 de lei, în funcţie de locul ocupat şi de perioada în care acestea sunt achiziţionate. 

La preţul tuturor biletelor comandate în earlybird şi presale este adăugat comisionul de emitere de 10 lei.

Goran Bregović s-a născut pe 22 martie 1950, la Sarajevo, Bosnia şi Herzegovina. Este unul dintre cei mai cunoscuţi compozitori moderni din Balcani. La vârsta de 16 ani, a pus bazele trupei rock Bijelo Dugme. A renunţat la grup la începutul anilor 1990 şi s-a dedicat world music. A creat coloane sonore pentru filme precum „Vremea ţiganilor", „Underground" şi „Arizona Dream", regizate de Emir Kusturica, şi pentru „Regina Margot”, de Patrice Chéreau.

Creaţiile lui sunt influenţate de muzica ţigănească, precum şi de muzica din Balcani. A compus piese pentru artişti ca Iggy Pop, Ofra Haza şi Cesária Évora.

sursa: news.ro