Îi plac aventurile și provocările la nebunie. Drept dovadă este implicată în două mari proiecte: „Chefi la Cuţite” şi „Asia Express”.

Gina Pistol, căci despre ea este vorba, a venit în platoul Observator să ne povestească cum i-a fost în India, cum de reuşeşte să se menţină în formă cu atâtea ispite culinare în jur, dar și cum merg pregătirile pentru noul sezon „Asia Express”.

Articolul continua dupa recomandari

Gina Pistol: Atunci când am aflat prima data despre acest proiect minunat Asia Express am fost intrebata dacă aș vrea să intru în concurs, să fiu concurenta. Mie îmi plac aventurile foarte mult, eu sunt sagetator. Mă plictisesc dacă stau foarte mult într-un loc, îmi place natura îmi plac jocurile şi ma gândeam „cred ca aș face echipa buna cu un băiat", dar mi s-a oferit șansa minunata de a fi hostul acestei emisiuni şi ghidul concurenţilor.

Însă chiar şi aventuriera Gina are momentele ei de slăbiciune.

Gina Pistol: Eu sunt foarte sensibila și vreau sa spun ca lacrimile mele și de la Chefi și de la Asia sunt lacrimi reale pentru ca empatizez cu ei

Dar de la plâns. la râs nu-i decât un pas. Iar când e rost de micii şotii, Gina e omul potrivit la momentul potrivit.

Aşadar nici din platoul chefilor la cuţite nu lipseşte adrenalina. E drept, ritmul este puţin diferit căci totul se întâmplă în confortul bucătăriei.

Dar chiar şi cele mai provocatoare probe culinare par mai simple cu o vorbă bună. Şi o prestanţă pe măsură. Gina Pistol reuşeşte de fiecare dată să lumineze încăperea cu ţinutele spectaculoase.

Gina Pistol: Obișnuiam să mă imbrac în negru, alb și un pic gri, dar am început sa îmi placa culorile sa le iubesc. Nu suportam culoarea roșie deloc. Mi se parea așa, un cliseu. O blondă îmbrăcată în roșu cum vedeam în filmele anilor 90, dar se pare că îmi stă bine în roșu. Îmi place culoarea mov foarte mult și verdele în toate nuantele lui.