Formeaza un cuplu de aproape un an si sunt mai fericiti ca niciodata. Gerard Butler, de 43 de ani, a vorbit, din nou, despre iubita lui, Madalina de 25. De aceasta data, a dat detalii despre prima lor intalnire. Unele picante.  “Este uimitoare! Da, am intalnit o fata minunata! Am intalnit-o aici, in New York. Am iesit si am stat o noapte intreaga, nici macar nu ne-am sarutat. Apoi, i-am aratat colectia mea de palarii si i-am spus: "Voi veni in Milano sa te vizitez!" Si trei zile mai tarziu eram la usa ei”, a spus Butler.

Articolul continua dupa recomandari

Evident ca actorul nu a scapat de mici tachinari, in timpul interviului. “Cand i-am spus sa mergem sa ii arat colectia mea de palarii imi zice: "Este sapte dimineata. Este foarte tarziu!", a mai afirmat actorul.

Cand a fost intrebat mai direct daca se vor casatori, starul din Eroii de la Termopile a fost, insa, destul de evaziv. “Ma distrez. Sunt foarte norocos! Este o fata minunata! “, a raspuns Butler.

Cei doi sunt de nedespartit de anul trecut din primavara. Madalina Ghenea a lucrat pentru mai multi creatori de moda din Milano. A intrat in atentia presei internationale o data cu presupusa relatie pe care ar fi avut-o cu un alt actor celebru, Leonardo DiCaprio.