Filmul "Independence Day: Resurgence/ Ziua Independenţei: Renaşterea" are premiera în acest week-end în cinematografele din toată lumea. Vedetele peliculei care continuă aventurile din primul film "Independence Day", lansat în urmă cu 20 de ani, şi-au făcut apariţia pe covorul roşu la avanpremiera de la Los Angeles.

Articolul continua dupa recomandari

<

Printre cei prezenţi la lansarea de la Los Angeles se numără actorii Jeff Goldblum, care şi-a reluat rolul cercetătorului David Levinson, precum şi Bill Pullman, care joacă rolul fostului preşedintele al Statelor Unite ale Americii.

Vezi 6 imagini în Galerie

Actorul Will Smith, protagonistul primului film "Independence Day" a preferat să nu revină în sequel.

Îi vom revedea în schimb pe ecrane pe Judd Hirsch şi Vivica A. Fox, care revine în rolul lui Jasmine, cea care devenea soţia lui Steven Hiller (Will Smith) în primul film.

Vezi 6 imagini în Galerie

Noile prezenţe din film sunt Jessie Usher, care îl interpretează pe fiul cuplului, înrolat în armata SUA, Sela Ward - noul preşedinte SUA, Charlotte Gainsbourg - o cercetătoare care ar putea descoperi un detaliu vital care să ajute în luptă, Liam Hemsworth, Joey King, Brent Spiner şi William Fichtner.

Vezi 6 imagini în Galerie

Ziua Independenţei a fost premiera cu cel mai mare succes din 1996, încasând peste 800 de milioane de dolari. După lansare a bătut câteva recorduri deţinute până atunci de Jurassic Park, iar în câteva săptămâni devenea primul film din istorie în stare să încaseze peste 500 milioane de dolari în afara Statelor Unite.

În acest moment, filmul "Ziua Independenţei: Renaşterea" este premiera din 2016 al cărei succes pare imposibil de prevăzut. Analiştii estimează un weekend de debut în SUA ce variază între 45 şi 95 de milioane de dolari, una dintre cele mai mari diferenţe între estimări înregistrate de o premieră din ultima vreme.