Nu este străin de lumea modei, fiind binecunoscute relaţiile sale amoroase cu mai multe fotomodele, astfel că nu este de mirare că la recepţia de caritate anuală pe care actorul Leonardo DiCaprio a organizat-o, miercuri noapte, la Saint-Tropez, au răspuns prezent unele dintre cele mai renumite fotomodele, dar şi vedete de top de la Hollywood.

Articolul continua dupa recomandari

Vezi 7 imagini în Galerie

Astfel, printre fotomodelele celebre prezente la strângerea de fonduri anuală organizată de actorul american în beneficiul fundaţiei sale s-au numărat Doutzen Kroes, care a făcut furori cu o rochie din satin ce lăsa totul la vedere, Naomi Campbell, care a avut, de asemenea, o ţinută extrem de îndrăzneaţă, dar şi mai tânăra Lily Donaldson, care a impresionat cu o rochie neagră transparentă.

Vezi 7 imagini în Galerie

Printre invitaţii de gală s-au numărat cântăreaţa Mariah Carey, care a ales o rochie neagră cu un decolteu adânc, dar şi solistul trupei U2, Bono, care a venit cu soţia, Ali Hewson.

Au fost alături de DiCaprio şi actori celebri de la Hollywood, precum Bradley Cooper, Kate Hudson, Edward Norton, Joan Smalls, Jonah Hill, Tobey Maguire.

Vezi 7 imagini în Galerie