Încheierea seriei Game of Thrones a marcat milioane de fani, din toată lumea! Şi nici vedetele nu au scăpat. Joe Jonas este în depresie de când a urmărit marele final al serialului-fenomen. Iar fratele lui, Kevin, a dezvoltat o adevărată pasiune pentru mânuitul săbiilor.

Milioane de oameni au urmărit finalul serialului fenomen Game of Thrones. Iar mulţi dintre ei au suferit cot la cot cu personajele lor favorite.

Articolul continua dupa recomandari

Excepţie nu fac nici cei trei membri ai trupei Jonas Brother. Cel mai afectat dintre ei este chiar Joe. Soţul actriţei Sophie Turner, care joacă rolul Sansei Stark.

Nick a mărturisit pentru Harpers Bazaar că fratele lui mai mare, Joe, este în marea parte a timpului cu moralul la pământ. Iar nimic nu pare să-l înveselească. Mai mult, artistul încearcă de multe ori să se izoleze pentru a revedea serialul fenomen, în care joacă soţia lui.

Kevin, în schimb, pare obsedat de replicile faimoase din Game of Thrones. 

Şi, cu toate că nu vrea să recunoască, Nick a dezvoltat o adevărată pasiune pentru mânuirea săbiilor. Nu se desparte de ele nicio secundă.

Jonas Brothers se află acum într-un turneu de promovare a noului lor album "Happiness Begins". Primul de altfel de când s-au reunit.