Filmările la emisiunea "Te cunosc de undeva" sunt în plină desfăşurare. Dar, colegii noştri de la Observator au putut să tragă cu ochiul în platourile lor. Ce noutăţi aduce cel de-al 14-lea sezon?

Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu nu vor mai fi singurul cuplu de concurenţi. În premieră, vor apărea şi doi fraţi. Monica Anghel va concura împreună cu fratele ei, Alexandru. 

Articolul continua dupa recomandari

Monica Anghel nu este străină de platourile de la "Te cunosc de Undeva". În urmă cu cinci ani, a făcut parte din juriu. Acum însă, trece de cealaltă parte a baricadei, cea a concurenţilor. Va face echipă cu fratele său, Alexandru Anghel.

Cei doi fraţi vor cânta pentru prima oară împreună într-un show de divertisment de o asemenea anvergură.

Pe lângă legătura de sânge, Monica şi Alexandru sunt uniţi şi de pasiunea pentru muzică. Cei doi cântă şi împreună, şi separat, însă de fiecare dată fac spectacol.

Când nu e pe scenă, pe Alexandru îl găsim în atelierul său de pictură, acolo unde realizează diferite lucrări în creion, ulei sau cărbune. Picturi pe care mai apoi le expune la evenimentele de profil.

Pictează de atâta vreme încât nici el nu-şi mai aminteşte când şi cum a început totul. Dar nu vrea să ţină doar pentru el tainele artei.

De altfel, acesta este unul dintre motivele pentru care, împreună cu soţia sa, a înfiinţat, o şcoală de aptitudini pentru copii.