Filme 2018. În plin sezon al premierelor, cei mai nerăbdători cinefili au deja un top al preferinţelor chiar înainte ca favoritele lor să fi apărut măcar pe marile ecrane. Iată topul celor mai aşteptate filme ale momentului.

IMDB a reuşit să strângă la un loc cele mai aşteptate premiere din lista filme 2018. Iată peliculele care şi-au câştigat deja publicul, după doar un traler.

Articolul continua dupa recomandari

I Feel Pretty/ Hai, că sunt belea

Premieră în România: 04 mai 2018

I Feel Pretty este povestea lui Renee Bennett, o femei obișnuită. Totul începe după ce cade de pe bicicletă și se loveşte la cap. Se trezește crezând că este cea mai frumoasă femeie din lume, însă nu pentru mult timp.

Super Troopers 2/ Super polițiști 2

Premieră în România: 20 aprilie 2018

Echipa super poliţiştilor se întoarce pe marile ecrane, cu o mult așteptată continuare a comediei Super Troopers.

Acţiunea începe cu un conflict la granița dintre USA și Canada. Poliţiştii primesc misiunea de a înfiinţa un nou punct de Supraveghere a Autostrăzii în zonă.

Din culise: Trupa de comedie Broken Lizard a lansat o campanie în Mai 2015 ca să strângă 2 milioane de dolari pentru a face acest film, iar suma a fost strânsă de la fani în 24 de ore

Avengers: Infinity War/ Răzbunătorii: Războiul Infinitului

Premieră în România: 27 aprilie 2018

Avengers: Infinity War este cap de listă în topul fanilor filme 2018. Thanos, distrugătorul de lumi și cel mai înfiorător inamic al Răzbunătorilor deţine acum cele șase giuvaeruri care îl transformă într-o creatură omnipotentă și omniscientă. Se întoarce pe Terra pentru a-i distruge pe Iron Man, Hulk, Thor și aliaţii lor.

Din culise: Actorul Tom Holland nu a primit acces rapid la scenariu, deoarece a divulgat prea multe secrete despre filmul Spider-Man: Homecoming.

Book Club

Povestea din Book Club are la bază povestea a patru prietene foarte bune și schimbările care se petrec în viața lor de când în clubul lor de lectură se citește "Fifty Shades of Grey", alt favorit din topul filme 2018.

Deadpool 2

Pornit într-o nouă aventură, în căutarea unui aparat care să-l ajute să călătorească în timp, Wade Wilson trebuie să treacă de ninja, mafioți japonezi, dar și câini în călduri.