Paris Jackson, fiica megastarului Michael Jackson, şi-a schimbat look-ul, un amănunt care nu a scăpat tabloidelor americane. Tânăra de 20 de ani a fost surprinsă de paparazzi la doar câteva minute după ce s-a făcut roşcată şi, în scurt timp, fotografiile au apărut în presă.

Paris Jackson e una dintre cele mai vânate vedete din SUA. Zilnic, pe urmele sale, fiica lui Michael Jackson are cel puţin un paparazzo.

Articolul continua dupa recomandari

Aşa că nu e de mirare că decizia ei de a-şi schimba look-ul a fost imediat aflată. Paris Jackson a fost fotografiată chiar în momentul în care a ieşit de pe uşa salonului Nine Zero One din Los Angeles, California.

Fiica lui Michael Jackson a renunţat la înfăţişarea blondă şi s-a făcut roşcată. Costumată sport şi jovială, tânăra a aruncat un zâmbet către camera foto, semn că părea foarte satisfăcută de noul look.

Paris Jackson după ce a ieşit din salonul din Los AngelesVezi 4 imagini în Galerie

Paris Jackson zâmbeşte după ce şi-a vopsit părulVezi 4 imagini în Galerie

Paris Jackson se îndreaptă spre maşină după schimbarea look-uluiVezi 4 imagini în Galerie

Se pare că schimbarea a făcut senzaţie, pentru că fotografiile sunt deja în toate marile tabloide, nu doar americane, ci şi din alte ţări.

În vârstă de 20 de ani, Paris Jackson este actriţă, model şi cântăreaţă. Cariera sa a cunoscut un serios avânt în ultimele luni, după ce, timp de câţiva ani, tânăra s-a confruntat cu grave probleme personale care s-au soldat în adolescenţă cu 3 tentative de sinucidere. Paris e al doilea copil şi unica fiică a lui  Michael Jackson şi Debbie Rowe.