Toată lumea îl cunoaşte pe Mick Jegger, legenda rock a trupei Rolling Stones! Însă, nu multă lume ştie că are o fată care s-a afirmat în industria modei. De o frumuseţe debordantă, Geogia May Jagger este supermodel şi de curând a împărtăşit cititoarelor revistei Vogue, trucurile sale pentru un machiaj de vară.

Chiar dacă tatăl său are o avere estimată la 360 de milioane de dolari, iar din contractele de modelling a obţinut şi ea câştiguri generoase, Georgia May Jagger este o persoana discretă. Iar când vine vorba de machiaj, tânăra de 26 de ani îşi păstrează naturaleţea şi preferă să folosească produse cosmetice din ingrediente naturale, create chiar de ea. 

Articolul continua dupa recomandari

Ca un adevarat profesionist, Georgia May Jagger îşi pregăteşte pielea pentru machiaj. Aplică o cremă hidratantă, o loţiune cu protecţie solară şi un balsam de buze căruia îi atribuie mai multe întrebuinţări. Îl foloseşte pentru a hidrata zonele uscate ale pielii şi nu numai. 

Când vine vorba de machiaj, chiar dacă supermodelul a colaborat cu branduri de top, uneori le preferă pe cele cu preţuri accesibile.

Pentru machiajul pleoapelor, Georgia May Jagger alege un fard discret într-o nuanţă naturală şi mascara. Apoi, foloseşte un ruj roz, puţin mai închis decât culoarea buzelor sale. Iar la sfârşit, îşi termină machiajul simplu şi rapid cu un spray tonic pentru a-i reda tenului o strălucire naturală.