Experienţa Asia Express este grea, pune la încercare răbdarea şi rezistenţa fizică, dar este de neratat. O spun toate vedetele care au participat vreodată la o ediţie a celui mai dur reality show din România. Celebra cântăreaţă Nico şi fiica ei, Alexandra, s-au alăturat celorlalte echipe de vedete în aventura prin Filipine. Drumul Comorilor le-a pus la grea încercare adaptabilitatea, dar cele două au reuşit să treacă peste neajunsurile pe care le presupune aventura Asia Express.

În cel de-al treilea sezon Asia Express cântăreaţa Nico şi fiica ei Alexandra au descoperit că realitatea din teren este mult mai grea decât pare atunci când priveşti showul din confortul casei.

Articolul continua dupa recomandari

Nico: Pentru mine e o experienţă grea, ca sa spun aşa. Nu am fost la niciun concurs de genul ăsta. Nu ştiu dacă o să ajung până la final. Îmi doresc din suflet să pot să-i fac faţă fetiţei mele, pentru că ea e foarte curajoasă, are foarte multă voinţă pentru concursul ăsta. Pare interesant, are adrenalină.

Dacă, pentru Nico, Drumul Comorilor este o experinţă solicitantă, pentru fiica ei, Asia Express este tot ce şi-ar fi dorit de la un reality show de anvergură.

Alexandra: Asia Express este o experienţă minunată, ştiam la ce să mă aştept. Cu siguranţă voi face faţă până la sfârşit acestei competiţii, sper doar să am norocul să o am pe mama puternică şi să reziste până la final.

Dincolo de efortul fizic, concurentele trebuie să depăşască şi bariera confortului. Lipsite de banii care le-ar fi asigurat cazarea, vedetele trebuie să caute adăpost în fiecare noapte printre localnicii insulei.

La jumătatea lunii octombrie, 9 perechi de vedete au plecat pe Drumul Comorilor, prin Filipine și Taiwan. Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Nico și fiica ei, Adda și soțul ei, Florin Ristei și fratele lui, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Alex Velea și Mario Fresh sunt cei care luptă anul acesta pentru premiul de 30.000 de Euro și pentru mult râvnitul titlu de câștigator Asia Express, cel mai dur reality show din România.