Eva Longoria a devenit mamă! Actriţa, în vârstă de 43 de ani, a născut primul ei copil, un băiat pe nume Santiago Enrique, scrie dailymail.co.uk.

Actriţa şi soţul ei, Jose "Pepe" Baston au împărtăşit fericita veste în exclusivitate revistei HOLA!.

Articolul continua dupa recomandari

Anunţând naşterea, Eva Longoria şi-a anunţat fanii că Santiago Enrique Baston a venit pe lume marţi şi că este o "binecuvântare frumoasă". Ea a născut la Cedars-Sinai Medical Center din Los Angeles. 

Actriţa şi magnatul media s-au căsătorit în mai 2016. Ceremonia a avut loc pe o proprietate privată din Valle de Bravo, din apropierea Ciudad de Mexico. Cei doi s-au logodit în decembrie 2015, după o relaţie de doi ani, în timpul unei vacanţe petrecute în Dubai.

Actriţa americană a fost căsătorită cu actorul Tyler Christopher, în perioada 2002 - 2004, şi cu jucătorul de baschet Tony Paker, în perioada 2007 - 2011.

Eva Longoria a debutat în seriale ca "The Young and The Restless" şi "General Hospital", însă a cunoscut celebritatea odată cu rolul Gabrielle din "Neveste disperate/ Desperate housewives", pentru care a primit o nominalizare la Globurile de Aur şi un trofeu al SAG (Screen Actors Guild).

Sursa: News.ro