Gala vedetelor din toate timpurile continuă sâmbătă, 26 octombrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”. Show-ul transformărilor, prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan va aduce în fața publicului, în deschiderea celei de-a opta gale a actualului sezon, o trupă faimoasă care s-a reunit anul acesta: André. Astfel, Andreea Bălan va părăsi pentru câteva minute scaunul de jurat pentru a reaminti publicului, alături de colega ei, Andreea Antonescu, câteva dintre hiturile care le-au făcut celebre.

Transformările ediției sunt și de această dată spectaculoase și emoționante. Sorana Darclee Mohamad le va aminti tuturor de diafana Anda Călugăreanu și sensibilul ei cântec “Micul prinț”, Diana Matei o va imita pe senzuala franțuzoaică Patricia Kaas, în timp ce Grigore Gherman va deveni pentru o seară solistul trupei Carla’s Dreams.

Articolul continua dupa recomandari

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu vor interpreta un mega-hit marca Vali Vijelie și Adrian Minune, acompaniați de Taraful Silvian Voicu, frații Alex și Monica Anghel vor cânta în travesti transformați în membrii trupei Captain Jack, iar Bella Santiago va imita o vedetă care a strâns aproape toate premiile și laudele industriei muzicale internaționale, Ariana Grande.

Vezi 5 imagini în Galerie

Evergreen-ul italian “Se bastasse una canzone” se va auzi la Te cunosc de undeva!, interpretat de Șerban Copoț și Cezar Ouatu, transformați în Eros Ramazzotti și nemuritorul Luciano Pavarotti, în vreme ce Ada și Cornel Palade vor cânta celebra piesă latino “Santo Santo”, precum cubaneza Gloria Estefan și brazilianul Alexandre Pires.

Vezi 5 imagini în Galerie

Momentele coregrafice ale galei vor fi susținute, ca de fiecare dată, de Furnix Team, baletul condus de Furnica.

Vezi 5 imagini în Galerie

Care va fi desemnată cea mai reușită transformare a galei, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 26 octombrie, de la ora 20:00, numai la Te cunosc de undeva!.