În timp ce creştinii se pregătesc mai pioşi să întâmpine cea mai mare sărbătoare din an, litoralul vibrează. Cel mai mare festival de muzică electronică a fost deja la a doua noapte de petrecere, iar cluburile din Mamaia au început şi ele să îşi deschidă porţile. Patronii localurilor din nordul staţiunii se bat în oaspeţi de seamă. Dar drumul până acolo nu e uşor. Unul dintre DJ-ii care au mixat a avut probleme pe Autostrada Sorelui din cauza gropilor.

DJ-ul de renume internaţional Tujamo este deja familiarizat cu distracţia şi cu cheful de viaţă al românilor. Nu e pentru prima dată când vine în ţara noastră. Însă, în drumul său spre mare, Tujamo s-a confruntat cu realităţile de la noi pe Autostrada Soarelui.

Articolul continua dupa recomandari

DJ Tujamo: S-a întâmplat ceva cu maşina, dar am oprit câteva minute şi nu a fost nimic. Am pornit din nou şi am plecat. Unii fani au spus că e din cauza gropilor, dar eu nu m-am gândit la asta. Am zis doar: "Doamne, ce mă fac?" şi oarecum am cerut ajutor.

În cele din urmă artistul a ajuns cu bine în Mamaia, unde totul a fost dat uitării. Nebunia a început încă de la intrarea în club, când Dj Tujamo a fost asaltat de fane.

Numărul turiştilor de pe litoral e aşteptat să crească