Are numai 28 de ani şi un nume deja important în moda românească. Edi Enache este "The Fashion Jumper". Sau tânărul cu 6 joburi. Realizează şedinţe foto inedite, gândite de el până la cel mai mic detaliu, în care surprinde frumuseţea lumii prin sărituri.

După o copilărie dificilă, Edi a ajuns să colinde planeta şi să se ocupe de imaginea mai multor artişti celebri.

Articolul continua dupa recomandari

Are nu mai puţin de 6 job-uri. Este fotograf, stilist, model, blogger, jurnalist şi PR. Edi Enache are 28 de ani şi vrea să cucerească lumea printr-un proiect inedit.

"Proiectul meu se numeşte The Fashion Jumper şi include în mare parte cam toate pasiunile pe care le am eu. Include fotografie, include modă, plimbatul prin lume, călătoriile. Am devenit atât de entuziasmat în timpul shootingurilor, încât atunci când făceam săritura la un moment dat, de cel puţin 6 ori mi s-au rupt pantalonii între picioare. Am făcut multe shooting-uri în România, dar am făcut şi mai multe în afara ţării. În Berlin, în Londra, în Stockholm, în tot felul de oraşe", spune Edi Enache.

Tânărul nu se gândea vreodată că el şi moda vor avea atât de multe în comun. A avut o copilărie dificilă.

"M-am născut într-un sat cu 300 de case din judeţul Prahova. Atunci când eram mic aveam o uniformă şcolară pe care o purtam în fiecare zi. Îmi petreceam verile pe câmp culegând fasole şi mergând la cules de porumb", povesteşte tânărul.

Acum, Edi realizează styling-ul pentru multe vedete din România. Andreea Bălan sau Ellie White sunt doar două dintre exemple.

"Nimeni nu m-a învăţat să visez. Nimeni nu mi-a zis "gândeşte-te că o să fii cel mai mare". Pentru mine încă este ireal. Când mă trezesc dimineaţa şi mă gândesc la asta mi se pare că este exemplul cel mai bun că orice vis pe care îl ai se poate întâmpla".

Peste câteva săptămâni, va pleca la Londra, acolo unde va colabora cu nume mari din modă. Speră să îi facă mândri pe români. Şi visează să ajungă din ce în ce mai sus.