Gemenele fiicei lui Elvis Presley au ajuns în grija statului, după ce Lisa Marie Presley a găsit în computerul soţului ei, muzicianul Michael Lockwood, mii de fotografii şi înregistrări video cu pornografie infantilă, potrivit unor documente depuse în instanţă şi dezvăluite, în exclusivitate, de cotidianul Daily Mail.

Potrivit sursei citate, fiicele de 8 ani ale lui Lisa Marie Presley, Finley şi Harper Lockwood, se află acum în grija serviciilor sociale din California, iar un tribunal urmează să decidă soarta lor în luna martie a acestui an.

Articolul continua dupa recomandari

S-a ajuns în această situaţie după ce, anul trecut, Lisa Marie Presley (49 de ani) a descoperit în computerul soţului ei, Michael Lockwood, mii de fotografii şi video-uri indecente cu copii şi a decis să cheme poliţia şi să se despartă de acesta.

“Am fost şocată şi mi s-a făcut pur şi simplu rău când am văzut acele imagini”, a declarat singura fiică a lui Elvis Presley, potrivit unor acte depuse la divorţ.

Se pare că poliţia a găsit 80 de dispozitive care îi aparţineau lui Lockwood în urma controlului efectuat în reşedinţa celor doi. Lisa Marie Presley susţine că poliţia nu a analizat cu atenţie toate aceste dispozitive.

“Am înţeles că autorităţile din Tennessee au deschis o anchetă în urma descoperirilor făcute de mine. Nu ştiu ce ar mai putea fi pe acele dispozitive, dar mă tem că ar putea fi mai multe imagini oribile”, a mai declarat Lisa Marie Presley, potrivit actelor citate.

Presley şi Lockwood (55 de ani) s-au căsătorit în 2006, în Japonia, ceremonia costând peste 340.000 de dolari. Fostul soţ al fiicei lui Elvis, Danny Keough, a fost calvaler de onoare. Cei doi s-au despărţit în luna iunie a anului trecut.

Lisa Marie Presley susţine, de asemenea, că averea ei de peste 300 de milioane de dolari este aproape epuizată şi că este nevoită să apeleze la familie şi la prieteni pentru ajutor.

Daily Mail a dezvăluit, în ianuarie, că muzicianul Michael Lockwood a cerut ca acordul post-nupţial semnat de cei doi, în care se stipula că niciuna dintre părţi nu va cere o parte din averea celuilalt în cazul unei despărţiri, să fie anulat.

Acum, Lockwood cere o rentă lunară de 40.000 de dolari şi suma de 100.000 de dolari drept cheltuieli de judecată, susţinând că ar fi fost forţat să semneze acel contract.

În actele depuse pentru divorţ, în luna ianuarie a acestui an, Presley susţine că nu ar trebui să-I plătească nimic soţului ei.

Ea spune că acesta ar fi cheltuit peste un million de dolari de pe cărţile ei de credit, fără acordul ei, şi că în prezent se confruntă cu probleme financiare, fiind nevoită să se mute la fiica ei din căsătoria cu Danny Keough, Riley Keough, renumită din filmul “Mad Max: Fury Road”, sau să stea cu mama ei, Priscilla Presley. În plus, ea spune că este nevoită să plătească două bone pentru ca aceastea să stea cu cele două fiice ale sale în momentul în care ele sunt vizitate de tatăl lor.