Pe 4 martie anul acesta, Keith Flint, solistul trupei The Prodigy, îşi pierdea viaţa la numai 49 de ani. La două luni de la tragedie, medicii au stabilit că artistul a murit mai degrabă în urma unui accident şi nu s-a sinucis.

Pe 4 martie, Flint era găsit spânzurat de către un prieten în casa lui din Essex. Medicii chemaţi la faţa locului nu au mai putut decât să constate decesul.

Articolul continua dupa recomandari

Solistul de la The Prodigy a consumat codeină şi alcool înainte să moară

Conform The Sun, iniţial s-a mers pe varianta sinuciderii, cel mai probabil produsă din cauza depresiei.

Însă, la două luni de la tragedie, raportul medico-legal prezentat de Caroline Beasley-Murray, doctorul care s-a ocupat de anchetă, a scos la iveală faptul că cel mai probabil Flint a murit în urma unui accident.

Rudele artistului nu au fost prezente la momentul în care medicul legist a anunţat rezultatul raportului.

Doctorul Caroline Beasley-Murray a precizat că artistul consumase, înainte să moară, un cocktail de codeină cu alcool şi că "nu există suficiente detalii care să indice o sinucidere. Cel mai probabil domnul Flint se prostea prin casă la momentul respectiv, o joacă ce s-a terminat cumplit. Din păcate nu o să ştim niciodată ce îi trecea prin minte în acele momente".

Solistul de la The Prodigy se despărţise de iubita lui, după o relaţie de doi ani şi jumătate

De asemenea, a fost exclusă varianta conform căreia Keith Flint a fost ucis, fiind eliminat total scenariul conform căruia a mai fost implicată o persoană.

Apropiaţii artistului vorbesc în continuare despre modul în care Flint a fost afectat de despărţirea de Faye Kelbie, ultima lui iubită, o femeie în vârstă de 43 de ani.

Cei doi au fost implicaţi într-o relaţie timp de circa doi ani şi jumătate. Flint îşi lăuda în permanenţă iubita spunând despre ea că i-a salvat viaţa scăpându-l de vicii.

Însă minunea a durat mult prea puţin, iubita lui Flint punând capăt relaţiei din cauza perioadei mult prea mare pe care artistul o petrecea departe de casă, în turnee.