Este una dintre cele mai iubite voci din Banat. Muzica ei ridică de fiecare dată, pe toată lumea, de pe scaune, la petreceri. Adriana Antoni, căci despre ea este vorba, este un artist pentru care scena este mai mult decât un loc de spectacol. Îi este casă, iar publicul, o a doua familie.

Folk, balade, romanţe, tango-uri, valsuri sau muzică populară. Pe toate le cântă cu aceeaşi uşurinţă. Şi de fiecare dată reuşeşte să ajungă la sufletul ascultătorului din public.

Articolul continua dupa recomandari

Adriana Antoni a ştiut dintotdeauna că va face muzică. Dar, de dragul părinţilor, a urmat un liceu cu un cu totul alt profil.

Adriana Antoni: Chiar dacă am făcut şcoala şi m-am pregătit pentru medicină chimie, și fizica, și biologie pana când m-am saturat de ele. Și totuși n-a fost să fie. Și pe lângă ce ma impingeau părinții spre scoala și anumite facultati eu niciodată nu am lăsat muzica. Era în mine și asta simțeam.

Drept dovadă, în paralel cu facultatea a făcut şi muzică. După cursuri mergea la spectacole, care, între timp s-au înmulţit. Iar timpul s-a împuţinat. Când a avut de ales n-a ezitat nicio clipă. A mers pe drumul ei.

Adriana Antoni cântă acum peste tot. Canada, Italia, Germania sau Statele Unite ale Americii sunt doar câteva dintre ţările în care artista a concertat.

Spectacol face şi singură, dar şi împreună cu alţi artişti consacraţi. Nicolae Botgros, Nicolae Zamfir şi Irina Loghin sunt câţiva dintre ei.