Celine Dion pare să treacă printr-o perioadă de transformări totale, la mai bine de un an de la moartea soțului ei, René Angélil. După ce a pozat nud pentru revista Vogue, cântăreața canadiană își șochează din nou fanii, prin aparițiile extrem de sexy alături de unul dintre dansatorii ei.

Citește și Imagini incendiare! Celine Dion a pozat goală la 49 de ani (FOTO)

Articolul continua dupa recomandari

La o săptămână după ce a apărut nud într-o fotografie publicată pe contul de Instagram al revistei Vogue, celebra cântăreaţă și-a surprins fanii, sâmbătă seară, în timpul unui concert la Lille (Franța), cu un dans foarte sexy, alături de unul dintre dansatorii ei.

Surpriza a fost și mai mare când cântăreața a apărut din nou în compania aceluiași dansator, de data aceasta la Paris. Cei doi au mers la o ședință de shopping la Channel, iar la ieșire, după ce au observat că mașina cu care ar fi trebuit să plece nu este în fața magazinului, au plecat pe jos spre muzeul Luvru, unde au luat masa.

Pe drum însă, apropierea dintre cei doi era extrem de vizibilă. Celine Dion, cu o ținută sexy, nu s-a ferit să râdă și să glumească și chiar să împartă atingeri cu dansatorul.

Cântăreața a acceptat, de asemenea, să facă poze cu fanii și cu agenții de poliție.