Celebrităţile sunt cunoscute pentru stilul excentric de viaţă şi pentru casele sau maşinile luxoase pe care le au. Dar dacă banii pe care îi câştigă nu sunt gestionaţi cum trebuie, într-o secunda pot rămâne fără ei. Ce vedete au realizat că până la faliment e un singur pas, aflăm din materialul următor.

Era sexi candva si adorata de barbatii din intreaga lume. Acum e de nerecunoscut. Vorbim despre Pamela Anderson pe care viata excentrica a ruinat-o complet. Pasiunea pentru masini de lux, calatorii scumpe sau lucruri extrem de costisitoare i-a golit conturile. Vedeta a investit mai mult de un million de dolari in imaginea sa si a facut numeroase interventii chirurgicale. Conform unui comunicat dat de fiscul American, actrita datoreaza statului aproximativ 1,5 milioane de dolari.

Articolul continua dupa recomandari

Toni Brexton artista care e cunoscuta pentru faimoasele sale melodii cum ar fi Unbreack my heart sau Spanish Guitar a vandut peste 67 de milioane de discuri si 41 de milioane de albume. Dar asa cum se intampla in cazurile marilor artisti, faima i-a adus si necazuri. In 1998 vedeta a solicitat sa fie pusa sub protectia legii falimentului, iar in 2010 fiscul american a dat-o in judecata pentru neachitarea unor datorii in valoare de 400 de mii de dolari. Din cauza unor probleme de sanatate, Toni Brexton si-a incheiat cariera si cum problemele nu vin niciodata singure, artista a pierdut dpreturile de autor pentru 27 de melodii.

Lipsa unui job, stilul de viata extravagant, dependenţa de droguri sau petrecerile fabuloase pe care le organiza au adus-o pe Lindsay Lohan in pragul falimentului. Datoriile catre stat insumau aproape un sfert de million de dolari in 2012, iar la scurt timp actrita a pozat pentru jumatate de million de dolari intr-o revista celebra care a ajutat-o sa isi revina din punct de vedere financiar.

Nicolas Cage nu a scapat de problemele cu datoriile. Asa ca a fost nevoit sa declare la un moment dat faliment.  Filmele in care a jucat i-au adus in conturi milioane de dolari care s-au dus la fel de repede cum au venit. 96 de milioane de dolari a cheltuit pe iahturi, bijuterii, case, animale exotice si tot felul de lucruri extentrice. Actorul nu isi asuma vina pentru declinul sau ci considera ca impresarul este principalul vinovat pentru ca i-a administrat gresit banii. Pentru a scapa de toate datoriile pe care le avea a fost nevoie sa-si vanda 3 case.