Chiar dacă acum se aude pe toate plajele, la orice terasă ori petrecere, hitul verii, Mariola, a pornit practic dintr-o joacă. Minelli l-a compus în timp ce asculta câteva piese instrumentale, în toiul nopţii, la studio.

Iar refrenul i s-a născut pur şi simplu în minte. 

Articolul continua dupa recomandari

Minelli: Mariolla a însemnat, înseamnă şi o să mai însemne câteva luni de acum încolo foarte mult, sper să se mişte din ce în ce mai bine piesa, se mişcă oricum destul de bine, adică peste tot aud, şi pe stradă oameni care spun Ola şi celălat răspunde Yo me llamo Mariola, adică mi se pare super tare.

Acum hitul are aproape 10 milioane de vizualizări pe Youtube. La capitolul inspiraţie deci, Minelli nu se poate plânge. În momentul de faţă, 5 piese de-ale ei răsună la radio. Cântate chiar de artistă sau compuse pentru alţi cântăreţi.

De la 11 ani a început să cânte, într-o trupă înfiinţată chiar de ea. La 17 ani, toţi o ştiau după numele ei din buletin.

Luisa Luca, cea care de dragul muzicii a renunţat la oraşul natal, Slobozia, şi s-a stabilit în Capitală.

Din 2016, Minelli începe colaborarea cu DJ-ul Vanotek, iar hiturile lor răsună şi peste hotare. Un an mai târziu, o auzim pentru prima dată pe artistă pe cont propriu, în cântecul Empty Spaces. O piesă care a cucerit rapid clasamentele din 12 ţări.

Şi tot asta vrea şi în continuare, să cucerească topurile. Are multe piese terminate şi altele în lucru, pentru ea sau pentru alţi artişti.