Piesa "Panama" este un real succes şi la noi dar mai ales în Asia. Milioane de tineri au ascultat-o. Şi sunt mii de videoclipuri pe internet cu domnişoare care dansează pe ritmurile melodiei. Succesul lui Matteo a venit din China pentru că acolo piesa este în topuri.

Isteria a pornit la începutul anului, după ce o prezentatoare TV, influencer şi cântăreaţă din China a gândit o coregrafie împreună cu dansatoarele ei pe piesa românului. Videoclipul a devenit viral imediat.

Articolul continua dupa recomandari

Din China a ajuns şi în Japonia. Dealtfel asiaticii sunt fani ai muzicii noastre. Inclusiv piesa celor de la O-Zone a fost, la vremea ei, hit în China. În schimb, la asta, nu s-ar fi aşteptat nimeni. Mai ales dacă ne gândim că, în România, piesa a fost lansată în 2013.

Bineînţeles, concertele în Asia nu au întârziat să apară. Mai nou, piesa lui a ajuns şi la americani!

Suntem convinşi că mulţi dintre dumneavoastră îl ştiţi şi i-aţi ascultat piesele. Matteo a urcat pe scenă încă din 2006. A avut colaborări cu mai mulţi artişti consacrati din Romania, printre care: cu Delia, Lidia Buble, Alex Velea si Cream.

Dar să-l şi "bârfim" un pic pe Matteo. Numele lui nu are influenţe italiene, aşa cum v-aţi putea gândi, ci foarte româneşti! Pe certificatul de naştere scrie negru pe alb: Vasiliu Matei Anton Eugen Aurel Ioan Florentin. Şase prenume, plus numele de familie, evident. Ideea părinţilor lui, care nehotărâţi fiind, au trecut în acte toate variantele la care se gândiseră ei şi naşii.

Si-a inceput activitatea muzicala in anul 2006, muzica lui avand influente raggae si ritmuri balcanice. Matei Vasilu, nu este doar un cantaret talentat, acesta si scrie versuri pentru melodii, atat pentru cantecele sale, cat si pentru alti artisti din Romania. De asemenea este si un dansator profesionist. A inceput sa aiba colaborari cu mai multi artisti consacrati din Romania, printre care: cu Delia, Lidia Buble si Marius Moga ,Alex Velea, Loredana si Cream.