În sezonul estival, bani frumoşi nu fac doar cluburile. Ci şi animatoarele - tinere frumoase, cu trupuri aproape perfecte, care întreţin atmosfera pe ring şi fură privirile domnilor. Reporterii Observator le-au cunoscut pe Jessica şi Alexandra care, cu o săptămână înainte de 1 mai, se pregătesc la sală şi studiază noi mişcări de dans. Le-au povestit că în spatele unei meserii deseori controversate stau ore întregi de muncă. Şi foarte multe nopţi pierdute.

Timp de două ore pe zi, Jessica se antrenează pentru a fi în formă în noaptea cea mare, de 1 Mai.

Articolul continua dupa recomandari

Tânăra este animatoare într-unul din cele mai cunoscute cluburi din România. Pentru o noapte în care dansează între 4 şi 6 ore, câştigă 600 de lei. Într-o lună, salariul sare de o mie de euro. Se adaugă şi banii care vin din bacşişuri.

”Nu e o chestie cu care să-mi fie ruşine, este o muncă foarte cinstită, este o muncă foarte grea, dacă stai să te gândeşti, pentru că toate nopţile alea noi o să le simţim peste câţiva ani”, spune Jessica.

Pe ringul de dans, tânăra atrage toate privirile. Are chiar şi un clip de prezentare. Nu doar dansul contează, ci şi ţinutele pe care le poartă. Cu cât sunt mai extravagante, cu atât mai bine.

”Când ajung acolo cu păr, machiaj, mască pe faţă, un costum care să exprime ceva, nu mai ştii exact cine sunt şi când plec dimineaţa, la fel, nu mă mai recunoşti”, dezvăluie Jessica.

Jessica este animatoare într-un club din BucureștiVezi 2 imagini în Galerie

Minivacanţa de 1 mai va fi primul test pentru toate cluburile. Motiv pentru care proprietarii lor vor să aibă pe scenă cei artişti de renume, dar şi cele mai frumoase animatoare.

”Din fericire, e un mod plăcut de a munci, îmbini şi plăcutul şi utilul, ne aşteaptă trei zile de muncit la mare, nu e 1 Mai muncitoresc, este mai degrabă unul pretrecăreţ şi aşteptăm pe toată lumea pe litoral”, spune Alexandra, care e și ea animatoare.

Clienţii sunt tot mai pretenţioşi. Aruncă mii de euro pe şampanii scumpe într-o singură noapte şi vor să aibă o vacanţă de neuitat.