Starul de la Hollywood Cuba Gooding Jr. se află în centrul unui scandal sexual uriaş! Actorul a fost arestat după ce o femeie l-a acuzat de molestare sexuală. Jurnaliştii de peste Ocean au publicat chiar o filmare cu presupusul incident petrecut în prezenţa iubitei vedetei. Deşi s-a predat la poliţie, actorul hollywoodian susţine că e nevinovat.

Cuba Gooding Junior a ieşit în cătuşe de la sediul Poliţiei din New York. Actorul s-a predat după ce o femeie l-a acuzat de molestare sexuală. Tânăra susţine că actorul era beat când a pipăit-o fără acordul ei, într-un bar. 

Articolul continua dupa recomandari

Întâmplarea a avut loc chiar în prezenţa iubitei lui. În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede momentul în care actorul se întinde peste iubita lui pentru a o atinge pe cea care stătea lângă ei.

Mark Heller, avocatul lui Cuba Gooding Jr.: Domnul Gooding nu a acţionat în mod inadecvat în niciun fel. Nimic din înregistrarea video nu ar putea fi considerat nici măcar ambiguu

O altă cameră de supraveghere a surprins, însă, momentul în care femeia se îndreaptă către un agent de pază, cel mai probabil pentru a-l reclama pe actor. 

Câteva clipe mai târziu, Cuba Gooding se ridică de pe canapea şi părăseşte tulburat încăperea. În ciuda acuzaţiilor, actorul susţine că e nevinovat. 

Cuba Gooding jr., actor: Eram în club, am plecat, am întâlnit un grup de oameni, i-am salutat, am făcut poze şi atât. Trebuie să ai încredere în ce spun oamenii. Nu am pipăit-o

Dar pentru Cuba urmează nu unul, ci două procese în care e acuzat de agresiune sexuală. 

O altă femeie l-a dat în judecată pentru un incident similar care ar fi avut loc în martie 2008, într-un restaurant din New York. 

Cu o carieră de peste 30 de ani, Cuba Gooding Jr. a fost premiat cu Oscar pentru rolul din "Jerry Maguire". 

Jurnaliştii de peste Ocean susţin că actorul va fi eliberat, cel mai probabil, pe cauţiune. Pentru acuzaţiile aduse ar putea face, însă, un an de închisoare.